Perşembe , Aralık 8 2016
Ana Sayfa / Site Tanıtımları / Friv Oyunları

Friv Oyunları

friv oyunu oynamak isteyen kardeşlerimiz için 1.Kategorimizin son çözümleme makalesine gelmiş bulunuyoruz.Umarım sizlere ve yakınlarınıza faydalı olabiliyoruzdur.

15.Bölüm : Sol en altta üste doğru metal ve çiçekli,yanında iki metal üst üste onun üzerinde de kahverengi sandık bulunmakta.Onun hemen yanında iki sarı üzerinde bir çiçekli sandık hemen sağ tarafta ise sarı bir sandık bulunuyor.

Çözüm : Sol taraftan 2.Sıra ve alttan ikinci sırada ki sarı sandık ile 3.sıra ve alttan 2. sırada olan sarı sandık ile onun hemen altında ki metal sandık yer değiştirilir.

16.Bölüm : Son tarafta en altta çiçekli onun üzerinde iki siyah sandık bulunuyor.ortada siyah sandık üzerinde 2 adet beyaz sandık en sağda ise beyaz sandık üzerinde 2 adet çiçekli sandık bulunuyor.

Çözüm : Sol en alt en başta bulunan çiçekli sandık ile ortada en altta bulunan siyah sandık yer değiştirilir.Daha sonra müdahaleniz ile ortaya gelen çiçekli sandık ile sol en altta ki beyaz sandık yer değiştirilir.

17.Bölüm : En solda siyah,yanında siyah üstünde beyaz yanında siyah üstü beyaz üstü çiçekli onun üzerinde de 2 adet kahverengi sandık vardır.Onun yanında ise çiçekli üzerinde kahverengi onun üzerinde çiçekli sandık bulunmaktadır.

Çözüm : Sağ taraftan 2. sıra 2.sütün da bulunan çiçekli sandık ile onun hemen sağında ki kahverengi kutu yer değiştirilir.Daha sonra 2.sıra 1.sütün da bulunan siyah sandık ile hemen solunda bulunan beyaz sandık yer değiştirilir.

18.Bölüm : En solda sarı yanında sarı üzerinde metal,çiçekli,beyaz,beyaz sandıklar mevcut bulunmakta hemen yanında 2 adet çiçekli üzerinde beyaz üzerinde sarı sandık bulunmaktadır.Hemen yanında iki sağ sırada da sarı ve metal sandıklar bulunmaktadır.

Çözüm : Ortada 3.sırada bulunan beyaz renk sandık ile sol tarafında bulunan çiçekli sandık yer değiştirilir.En sonda 3 tane metal sandık kalır onlar birleştirilir.

19.Bölüm : En solda metal kutu yanında iki sarı kutu üst üste onun üstünde çiçekli kutu üstünde sarı kutu üstünde beyaz kutu vardır.Yanında alttan üste doğru metal,beyaz,metal,çiçekli,çiçekli sandık bulunmaktadır hemen yanında ve son olarak da beyaz sandık vardır.

Çözüm : Soldan 2.sıra 3.sütün da bulunan sandık ile hemen sağında bulunan metal sandık yer değiştirilir.Daha sonra 2.sıra 3.sütün da ki metal sandık ile üzerinde bulunan sarı sandık yer değiştirilir.

20.Bölüm : Solda en altta yan yana 2 adet çiçekli sandık yanında yani 3. sırada iki kahverengi üzerinde beyaz üzerinde kahverengi onunda üzerinde çiçekli sandık hemen yanında beyaz üzerinde kahverengi üzerinde beyaz sandık vardır.

Çözüm : En sağda 2.sırada 2.sütün da bulunan kahverengi ile onun üzerinde bulunan beyaz yer değiştirilir.Bu 3d friv games Oyununda ilk hamlede bir şey olmuyor 2.hamlede yer değiştirilen ilk kahverengi sandık sol tarafa çekilerek 4 adet kahverengi sandık bir araya getirilir.

21.Bölüm : En sol tarafta alt kısımdan yukarıya doğru kahverengi,siyah ve onunda üzerinde kahverengi sandık vardır.Onun yanında yukarıya doğru beyaz,kahverengi,siyah,beyaz,siyah,siyah sandıklar bulunmaktadır.Onun hemen yanında yani tam ortada beyaz ve siyah sandık vardır.yanlarında soldan sağa doğru iki siyah sandık yan yana durmaktadır.

Çözüm : Sol taraftan 2.sırada 4.Sütün da olan beyaz kutuyu sol tarafa doğru çekersiniz.Daha sonra aynı sırada bulunan kahverengi sandığı sola doğru çekersiniz.

22.Bölüm : friv games Oyunlarında son kısımlara geliyoruz.İnşallah oyunlardan keyif alarak oynuyorsunuzdur.Her oyun farklı bir zevk vereceğinden emin olabilirsiniz.
Çözüm : Metal sandık sağa çekilir.Çiçekli sandık sola çekilir.

23.Bölüm :
Çözüm : Beyaz sandık sağ tarafa doğru çekilir.Kalan beyaz sandık sağaçekilir.

24. Bölüm :
Çözüm : Metal sandık sola çekilir.Çiçekli sandık sola çekilir.

İlginizi Çekebilir

Kayit Ol Tanitim

League Of Legends, Monkey King ve Bombom Kayıt Ol

Boş vakitlerinizi en iyi şekilde değerlendirmek için online oyun dünyasını baştan aşağı değiştiren ve ilk …

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir